De Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw reactie via het contactformulier (onderaan de pagina) doorgeven.

Internetsites en/of infobronnen van derden
Via deze wordt ook toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Persoonsgegevens
De Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De door de bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan diens verzoeken en om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Deze website wordt doorgemeten door statistiekenprogramma's over onder meer het aantal bezoekers, de bekeken pagina's en het surfgedrag. Met deze informatie probeert de Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg haar website zo goed mogelijk op haar bezoekers af te stemmen.

.

Steun ons door uw bijdrage

Stichting 's-Hertogenbossche Monumentenzorg is voor haar bestaan financieel afhankelijk van giften van particulieren en van sponsoren.

Draagt u 's-Hertogenbosch een warm hart toe, steun ons dan om deze prachtige historische stad te behouden voor toekomstige generaties.

Wellicht kan de stichting ook iets voor ú betekenen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag met u de mogelijkheden!

Fotogalerij

De fotogalerij toont diverse objecten in het Bossche.

NEEM CONTACT MET ONS OP